logo Kint Piano's Gent

in harmonie met de ziel
van het instrument

restauratie

verkoop & verhuur

stemmen

transport

klub kint

over ons

logo Kint Piano's Gent

Piano kopen of huren

We bieden een gevarieerd assortiment piano’s te koop aan van voornamelijk Duitse, Franse en Japanse pianomerken. We zijn erg kritisch in de zoektocht naar interessante instrumenten en staan garant voor kwalitatieve piano’s, geselecteerd vanuit passie voor het instrument. We zijn partner van August Förster (Dui) en Petrof (Tje) voor verkoop en service. Wij bieden ook huurkoopformules aan.

J
verkoop van Petrof piano's in Gent
Alle
nieuwe piano's
August Förster
Petrof
tweedehandse piano's
verkocht

Een piano leasen of huur­kopen

Bij Kint Pianos kan u een piano kopen of huren. Weet u nog niet zeker of u de volledige investering in een piano wenst te doen, of bent u een beginnende pianist die nog even aftast of piano spelen een blijvende hobby wordt? Dan raden we aan om eerst een piano te huren.

Wil u later toch het instrument kopen, dan worden de eerste 24 maanden huur integraal terugbetaald. Via deze huurkoop- of leasingformule kan u meteen zorgeloos genieten van een mooi instrument.

U kan al een piano huren voor een basisprijs van €49,-/maand.

Vraag ons vrijblijvend meer informatie.

Steinway & Sons vleugelpiano Pallisander te koop

Restauratie van piano's

Bij Kint Pianos zijn we gepas­sioneerde specialisten in onder­houd, revisie, reparatie en res­tau­ratie van buffet- en vleugel­piano's. Naast de klassieke Duitse mecha­nieken van o.a. Steinway, Petrof en August Förster, we ook gespecialiseerd in Franse ...

J

Verkoop nieuwe en tweedehands piano's

We bieden topklasse piano’s van de beste bouwers aan. Naast gereviseerde tweedehands piano’s verkopen we nieuwe piano’s van twee Europese bouwers: August Förster (Dui) en Petrof (Tje).
J

Stemmen en onderhoud van piano's

Het stemmen gebeurt door professionele pianostemmers in harmonie met de ziel van het instrument. Kint Pianos komt aan huis wanneer het u past. Het liefst doen we dat met de fiets.

J

Verhuis /

transport van piano's

Kint Pianos uit Gent biedt een gespecialiseerde transportservice op maat aan voor buffetpiano’s en vleugelpiano’s. We gaan te werk met grote zorg en hebben heel wat ervaring om ...

J

Contact

logo Kint Piano's Gent

T +32 479 316 530
T +32 498 840 003‬
info@kintpianos.be

Winkel: Kortrijksesteenweg 128 – 9000 Gent
Atelier : Klapeksterstraat 1A – 9000 Gent

Toonzaal te bezichtigen na afspraak.