logo Kint Piano's Gent

in harmonie met de ziel
van het instrument

restauratie

verkoop & verhuur

stemmen

transport

klub kint

over ons

logo Kint Piano's Gent

Erkend verdeler Petrof piano’s

Zesde Generatie van de Petrof familie

PETROF is een belangrijke producent van akoestische vleugels en buffetpiano’s in Europa. In 1864 bouwde Antonín Petrof zijn eerste piano, en sindsdien heeft het bedrijf, nog steeds in handen van de familie Petrof, ongeveer 630.000 instrumenten geproduceerd. PETROF is wereldwijd een absolute referentie.

Talloze beroemde artiesten en bekende persoonlijkheden zijn verliefd geworden op PETROF-instrumenten, en de vertegenwoordigers van de vijfde generatie zetten trots hun eervolle handels- en familietraditie voort.

Erkend verdeler

PETROF piano’s zijn vooral populair onder muzikanten vanwege hun ongewoon zachte, ronde en romantische toon. Doorheen de geschiedenis van hun productie is er veel veranderd, maar nauwkeurig handwerk, zorgvuldige materiaalkeuze en het onveranderlijke romantische geluid blijven bestaan.

Wij zijn vereerd om als erkend verdeler Petrof piano’s in België te mogen vertegenwoordigen.

Alle modellen zijn op bestelling verkrijgbaar. Ontdek onze piano’s op voorraad. Of boek een afspraak om de modellen in onze toonzaal uit te proberen.

Modellen Petrof buffetpiano’s

Modellen Petrof vleugelpiano’s

Restauratie van piano's

Bij Kint Pianos zijn we gepas­sioneerde specialisten in onder­houd, revisie, reparatie en res­tau­ratie van buffet- en vleugel­piano's. Naast de klassieke Duitse mecha­nieken van o.a. Steinway, Petrof en August Förster, we ook gespecialiseerd in Franse ...

J

Verkoop nieuwe en tweedehands piano's

We bieden topklasse piano’s van de beste bouwers aan. Naast gereviseerde tweedehands piano’s verkopen we nieuwe piano’s van twee Europese bouwers: August Förster (Dui) en Petrof (Tje).
J

Stemmen en onderhoud van piano's

Het stemmen gebeurt door professionele pianostemmers in harmonie met de ziel van het instrument. Kint Pianos komt aan huis wanneer het u past. Het liefst doen we dat met de fiets.

J

Verhuis /

transport van piano's

Kint Pianos uit Gent biedt een gespecialiseerde transportservice op maat aan voor buffetpiano’s en vleugelpiano’s. We gaan te werk met grote zorg en hebben heel wat ervaring om ...

J

Contact

logo Kint Piano's Gent

T +32 479 316 530
T +32 498 840 003‬
info@kintpianos.be

Winkel: Kortrijksesteenweg 128 – 9000 Gent
Atelier : Klapeksterstraat 1A – 9000 Gent

Toonzaal te bezichtigen na afspraak.